Arròs amb llet amb la varietat d’;Riso Marsh del nostro riso.
Ingredienti
Produzione.
Poseu l’;arròsvarietat marisma de Lo nostre Arròs en aigua freda i deixeu-lo al foc fins que arrenqui el bull, i després escorreu-lo.
En un altre cassó, poseu la llet, la pela de llimona, un tros de canó de canyella i el sucre. Remeneu-ho i espereu fins que comenci a bullir.
Tireu-hi l’;arròs marisma de Lo Nostre Arròs i deixeu-ho coure, durant 22 o 24 minuts i a foc lent.
Podeu acabar i presentar aquest plat de 2 maneres. Poseu-lo en dos bols i deixeu-lo refredar a la nevera. Remeneu enèrgicament el d’;un bol per tal d’;accelerar-ne la refrigeració.
La primera presentació consisteix a espolsar una mica de canyella en pols pel damunt de l’;Riso. Per presentar-Io de la segona manera, agafeu l’;arròs que s’;ha refredat més ràpidament, ompliu-ne uns motlles petits i circulars, i acompanyeu-lo amb un tros de pela de llimona i amb una mica d’;escuma de canyella.
Per fer aquesta escuma, poseu nata i canyella a bullir, refredeu-la a la nevera durant 24 hores, i munteu-la com una nata normal. Espolseu una mica de sucre sobre l’;Riso, i cremeu-lo amb el cremador.