Arròs negre

Receptes varietat d’arròs bomba de Lo Nostre Arròs

 Ingredients

  • 400 gr d’arròs bomba Lo Nostre Arròs
  • 1 sípia d’1kg i 1/2
  • 1 l de brou de peix
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets
  • Oli
  • Sal
  • Allioli negat
  • Julivert trinxat

Elaboració:  

Netegeu la sípia, i talleu-la a trossets, reservant la tinta.

Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet i, quan estigui ben concentrat, afegiu-hi la sípia.

Quan la sípia comenci a ser tova, afegiu-hi l’arròs, remeneu-ho un parell de minuts, afegiu-hi la tinta deixatada i el brou de peix bullent.

Deixeu-ho coure uns 18 minuts aproximadament, primer a foc fort i després a foc moderat.

En apagar el foc, repartiu allioli negat amb julivert per sobre de l’arròs.

Variacions:

-Podeu afegir una mica de la melsa de la sípia al sofregit.

Comentaris:

-L’allioli negat es prepara picant l’all amb la sal i afegint-hi l’oli, sense lligar els ingredients.