Arròs de verdures amb la varietat Marisma de Lo Nostre Arròs
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
• 300 grams d’arròs Marisma de Lo Nostre Arròs
• 1 l de brou de verdures
• 1 ceba mitjana
• 1 pebrot verd
• ½ pebrot vermell
• 1 pastanaga
• 1 carbassó petit
• 1 albergínia petita
• 100 grams de bròquil
• 1 gra d’all
• 2 cullerades de salsa de tomàquet
• oli d’oliva
• sal
• pebre
PREPARACIÓ:
Pela i talla la ceba i l’all a daus petits. Reserva-ho. Neteja la resta de verdures i talla-les a daus més grans. Reserva-les per separat. En un cassó amb 100 ml d’oli calent, ofega la ceba sense que arribi a daurar-se. Quan estigui a mitja cocció, afegeix- hi el pebrot vermell, el verd, la pastanaga i el bròquil. Ofega’ls també i, quan el sofregit estigui quasi a punt, afegeix-hi el carbassó i l’albergínia; salpebra-ho al gust. En el moment en què estiguin lleugerament cuits, afegeix-hi l’all i la salsa de tomàquet. Després, incorpora-hi l’arròs varietat marisma i el brou calent. Cou la preparació un quart d’hora. Deixa-ho reposar uns minuts abans d’emplatar-ho.