Arròs de Verdures

Arròs de verdures amb la varietat Marisma de Lo Nostre Arròs

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

• 300 grams d’arròs Marisma de Lo Nostre Arròs

• 1 l de brou de verdures

• 1 ceba mitjana

• 1 pebrot verd

• ½ pebrot vermell

• 1 pastanaga

• 1 carbassó petit

• 1 albergínia petita

• 100 grams de bròquil

• 1 gra d’all

• 2 cullerades de salsa de tomàquet

• oli d’oliva

• sal

• pebre

PREPARACIÓ:

Pela i talla la ceba i l’all a daus petits. Reserva-ho. Neteja la resta de verdures i talla-les a daus més grans. Reserva-les per separat. En un cassó amb 100 ml d’oli calent, ofega la ceba sense que arribi a daurar-se. Quan estigui a mitja cocció, afegeix- hi el pebrot vermell, el verd, la pastanaga i el bròquil. Ofega’ls també i, quan el sofregit estigui quasi a punt, afegeix-hi el carbassó i l’albergínia; salpebra-ho al gust. En el moment en què estiguin lleugerament cuits, afegeix-hi l’all i la salsa de tomàquet. Després, incorpora-hi l’arròs varietat marisma i el brou calent. Cou la preparació un quart d’hora. Deixa-ho reposar uns minuts abans d’emplatar-ho.